Vision, Robotics & Motion wordt verplaatst

Mikrocentrum heeft in navolging van de aangescherpte regels rondom het Coronavirus, besloten de vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2020 te verplaatsen. De huidige ontwikkelingen en de onzekerheid die dit voor het welzijn van alle betrokkenen met zich meebrengt, heeft de organisatie dit besluit doen nemen. De nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Vision, Robotics & Motion

Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf ons de doorslag om het event te verplaatsen. Ook al geldt 1 juni als deadline, als organisatie nemen we het zekere voor het onzekere. Dit betekent dat we op zoek gaan naar een nieuwe datum.” Aldus Bart Kooijmans en Elvis Bajric, Eventmanagers Vision, Robotics & Motion (Mikrocentrum).

Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd. Inmiddels is er vanuit de organisatie contact gezocht met alle exposanten en wordt per deelnemer gekeken naar de wensen en mogelijkheden.