PIRTEK breidt uit naar Canada

PIRTEK

PIRTEK, een wereldwijde dienstverlener voor het on-site vervangen van hydraulische en industriële slangen en aanverwante producten, opent een eerste vestiging in Canada. Het bedrijf constateert dat de vraag in de Canadese hydrauliekslangindustrie hoog is, maar dat het land grotendeels verstoken is van een sterk franchisemerk om service te verlenen. PIRTEK concentreert zich in eerste instantie op ten minste één nieuwe vestiging in elke provincie van Canada om van daaruit verder uit te breiden.

Momenteel is PIRTEK actief in 23 landen met meer dan 430 vestigingen over de hele wereld.  In de Benelux is Pirtek actief met 22 vestigingen. Ondanks de pandemie is het bedrijf de afgelopen jaren blijven groeien, zowel in omzet als in vestigingen en servicebussen.  

Nieuwe ambassadeurs

"Vertakkingen naar geheel nieuwe gebieden zijn voor PIRTEK EEN uitgestippeld terrein, en Canada heeft een gezonde behoefte aan reparatie van hydraulische en industriële slangen", zegt Kim Gubera, CEO van PIRTEK USA. "Onze nieuwe Canadese franchisenemers zullen helpen om het merk PIRTEK in het land op te bouwen. Zij krijgen uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat ook zij uitgroeien tot nieuwe ambassadeurs waardoor er meer franchisenemers in het hele land die zullen volgen. Dit is een geweldige kans waarbij de sky de limit is voor verreikende gebieden en inkomsten."

On-site vervanging

PIRTEK kan snel en efficiënt aan de behoeften van klanten voldoen. Het bedrijf beschikt over een grote verscheidenheid aan unieke producten en onderdelen om dienstverleners operationeel te houden. De snelle interventietijd is mede te danken aan de 24/7 on-site service die PIRTEK biedt aan bedrijven in alle marksectoren, waardoor klanten vaak snel weer aan de slag kunnen en de uitvaltijd van apparatuur tot een minimum wordt beperkt.