IXON presenteert next generation IIoT-platform

IXON Cloud 2

IXON, aanbieder van oplossingen voor machineservice en onderhoudsbeheer op afstand, heeft het nieuwe IXON Cloud 2 platform gelanceerd. De volledig nieuw ontworpen IXON Cloud is in vele opzichten verfijnd om te voldoen aan de klantvraag naar uitgebreidere samenwerkingsmogelijkheden, en geeft gebruikers meer vrijheid om het platform aan te passen en in te richten voor hun specifieke behoeften.

IXON's missie is om de IIoT transitie onder machinebouwers te stimuleren en te versnellen door een veilige cloud omgeving te bieden met alle technologie die nodig is om IIoT direct toegankelijk te maken voor elke machinebouwer in de wereld.

Anno 2021 is IXON Cloud het meest complete IoT platform voor de machinebouwer. Het stelt hen in staat om hun eigen IoT portal te creëren, machines te verbinden, data te verzamelen, alerts in te stellen en om problemen op afstand op te lossen alsof ze op locatie zijn.

Achter de schermen is hard gewerkt aan IXON Cloud 2. Nieuwe functies van het IXON Cloud 2 platform zijn onder meer:

  • Een overzichtelijke intuïtieve interface om afleiding te voorkomen en de focus op je dagelijkse taken te leggen;
  • IXON Studio voor het aanpassen van de portal en het bouwen van dashboards;
  • Rolgebaseerd gebruikersbeheer voor geavanceerd, volledig aanpasbare rechten voor toegang en controle.

Optimale ondersteuning

“Samenwerking is de centrale pijler van IXON Cloud 2", zegt Willem Hofmans, CEO bij IXON. "Samenwerking om een machinebouwer in staat te stellen de relatie met zijn klanten decennialang te onderhouden. We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie waar machinebouwers al hun kennis en vaardigheden niet alleen gebruiken bij de ontwikkeling, bouw en installatie van een machine, maar waarbij hun kennis en vaardigheden van grote waarde zijn gedurende de gehele levensduur van een machine.”

“IXON belooft bedrijven te helpen bij de transitie en de machinebouwer te allen tijde zo goed mogelijk  te ondersteunen. Hierdoor kunnen machinefabrikanten zich focussen op de de kern van de transitie: hun bedrijfsprocessen.”

“Samen met partners en klanten nadenken over hoe ze machine data en hun uitgebreide proceskennis kunnen combineren tot waardevolle informatie en advies. Om stagnatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat machines gedurende hun gehele levenscyclus continu worden verbeterd en optimaal functioneren”, aldus Hofmans.

Meer informatie over IXON Cloud 2