Emerson Premium Partner op ACHEMA Pulse

Promotiecode ACHEMA

Emerson is premium partner op de ACHEMA Pulse georganiseerd op 15 en 16 juni. Op dit online evenement organiseert Emerson 18 sessies, waaronder keynotes op het gebied van thought-leadership, casestudies door gebruikers en technologiepresentaties van Emerson. Bezoekers van de website van Automatie | PMA kunnen zich gratis aanmelden voor één of meer van deze sessies.

De belangrijkste expertisegebieden die worden behandeld, zijn Industrie 4.0 en duurzaamheid in de chemische en life science industrieën.

Belangrijke toepassingen worden gepresenteerd, evenals op Plantweb gebaseerde oplossingen en productreleases, met technologieën van besturingssystemen en software tot kleppen, controllers en actuatoren en meetinstrumenten.

De bekendste merken van Emerson worden tentoongesteld: Rosemount, DeltaV, Micro Motion, Fisher, Branson, Aventics, Vanessa, ASCO, Appleton, KTM.

Maak gebruik van de promotiecode

Emerson nodigt u uit voor ACHEMA Pulse. Maak uw account aan op de ACHEMA Pulse-website en ontvang vervolgens uw gratis ticket met de Emerson-promotiecode: VKBa3.

Meer informatie: www.Emerson.com/de-de/news/automation/achema-pulse