Dukschakelaars met IO-Link verbeteren productiviteit

De lichte en compacte drukschakelaars van SMC (ZSE/ISE-serie) zijn geschikt voor gebruik in IO-Link toepassingen. De complete lijn heeft een uniform ontwerp, zodat operators alle modellen eenvoudig kunnen instellen en aflezen. Veel tijdwinst wordt bereikt, doordat het instellen minder handelingen vraagt. 

IO-Link drukschakelaars maken deel uit van de reeks SMC ‘smart’ producten die bijdragen aan meer productiviteit, minder kosten en een betere beschikbaarheid van machines. IO-Link communicatie met SMC is mogelijk met standaard bedrading en biedt altijd toegankelijkheid op afstand. De gebruiker beschikt over meer data en kan een betere diagnose stellen. 

Programmeren is eenvoudig: in drie stappen of via IO-Link communicatie. Het display met drie schermen geeft de gewenste informatie over bijvoorbeeld actuele en instelwaarde. De flexibiliteit en voordelen van de serie zijn onder meer te vinden in de opslag van de piek- en dalwaarden, zelfs bij een stroomonderbreking. Zo is betere controle van het proces mogelijk. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de ZSE20/ISE20 serie zeer geschikt voor gebruik in mobiele toepassingen, zoals op een robotarm.

SMC