Doe mee aan het V+R on line lezersonderzoek 2020

De redactie van Vision+Robotics hoort graag uw mening over haar artikelen, om zo de website en het magazine Vision+Robotics te verbeteren. Vision+Robotics start daarom deze week met een lezersonderzoek voor Vision+Robotics.nl en/of het printmagazine.

In welke Hot Robotic Topics ben je vooral geïnteresseerd? Naar welke toegepaste technologieen gaat je interesse uit. Wil je dat in begrijpelijke taal beschreven hebben of mag het best wat technischer? Moeten we meer schrijven over producten en hun toepassingen. Of liever over praktijkcases?. Ook willen we graag weten welke rubrieken u het meest waardeert.

Ga direct naar het online Vision+Robotics lezersonderzoek: klik hier.

 

Gratis halfjaarabonnement op Vision+Robotics en mooie technische prijzen

Wanneer je de enquête volledig invult, ontvang je een gratis halfjaarabonnement op Vision+Robotics. Voor jezelf of voor een goede relatie. Ben je al abonnee? Onder deelnemers aan de enquête verloten we de volgende technische prijzen:

We gebruiken de uitkomsten van het onderzoek uitsluitend voor eigen doeleinden, om Vision+Robotics.nl en het magazine te verbeteren. Uw gegevens belanden niet bij derde partijen en worden niet gebruikt voor het toezenden van commerciële boodschappen.